Archief

Blog Luiten: Woods bijna de oude

De mensen die Tiger Woods al hadden afgeschreven, zullen hun mening moeten herzien. De laatste weken is hij beter en beter gaan spelen. Wat me vooral is opgevallen, is dat hij zich steeds meer op zijn gemak voelt in de baan. Met zijn swing is het in orde. Zijn putten is het enige dat eigenlijk nog te wisselvallig is. Al was hij op de laatste dag van de Honda Classic weer ouderwets op dreef op de greens. Die dag maakte hij acht onder par en sloeg hij weer wereldballen, zoals we die van hem gewend zijn.

Als je het mij vraagt is Woods bijna weer de oude. Of hij weer de nummer één van de wereld wordt, weet ik niet, maar in de top vijf gaat hij wel snel weer terecht komen. Dat zou best na Augusta al zo kunnen zijn.

Lees verder.

Social Media
Buienradar