Archief

Rabobank Hoofdsponsor Rode Kruis Golftoernooi 2012

Met gepaste trots maakt het Rode Kruis Campagnecomité bekend dat Rabobank Oss e.o. en Rabobank Bernheze Maasland zich als hoofdsponsor hebben verbonden aan het Rode Kruis Golftoernooi 2012. De 7de editie van het Rode Kruis Golftoernooi vindt plaats op 15 april 2012. Net zoals in voorgaande jaren zal ook dit jaar “Golfbaan Oijense Zij” in Oss het decor zijn voor dit sportieve evenement.

Vorig jaar was het Rode Kruis Golftoernooi het eerste golftoernooi van 2011. Het toernooi was een groot succes. Op een mooie lentedag betraden 72 spelers de green. Job Albertus won deze dag het Golftoernooi. Nieuw element dit jaar is dat de flights tegen elkaar zullen spelen.

Lees hier verder op de website van Thuis in de Sport.

Social Media
Buienradar