Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
18 bezoekers online
0 gasten, 18 bots, 0 leden

Elf medewerkers op straat bij golfbaan Spaarnwoude

Voor elf van de honderd werknemers van golfbaan Spaarnwoude is ontslag aangevraagd. Dat is gebeurd door Golf Goed BV, de eigenaar van de accommodatie in Velsen. Ook manager Patty Smit moet vertrekken. Door het personeelsbestand in te krimpen, hoopt Golf Goed de kosten te reduceren.

Spaarnwoude is sinds begin 2011 in bezit van Golf Goed, nadat de vorige eigenaar Golf Managent Group failliet was verklaard. Behalve Spaarnwoude had Golf Goed tot eind vorig jaar nog vier Nederlandse golfbanen in beheer: Golf centrum Rotterdam, Welschap Eindhoven, Naarderbos en Maastricht. Vier maanden geleden vroeg Golf Goed het faillissement aan van de banen in Maastricht, Naarderbos en Eindhoven. De drie banen hebben inmiddels met andere eigenaren een doorstart gemaakt.

Lees hier verder op de website van het Haarlems Dagblad.

Social Media
Buienradar