Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
13 bezoekers online
0 gasten, 13 bots, 0 leden

NGF en NVG vinden elkaar niet

Na diverse gesprekken tussen de NGF en de NVG, waarin is gesproken over het samenvoegen van de initiatieven 9-Stappenplan en het Nationaal Golfpaspoort, is gebleken dat er vooralsnog onvoldoende basis is om te komen tot één gezamenlijk plan. Dit betekent dat voorlopig ieder zijns weegs gaat.

Met deze korte verklaring op de websites van de Nederlandse Golf Federatie en de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties is klaarblijkelijk een einde gekomen aan wekenlang proces van wel-niet-wel-niet samenwerken.

Gevolg is dat de de golfer nu met twee systemen te maken gaat krijgen, waarbij het Stappenplan en het vernieuwde GVB van de NGF duidelijk veel kwaliteit en visie uitstraalt. Van het golfpaspoort is niet veel meer bekend dan dat het er nu ook daadwerkelijk gaat komen.

Lees verder.

Social Media
Buienradar