Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
36 bezoekers online
28 gasten, 8 bots, 0 leden

McIlroy op weg naar nr 1-positie

De Noord Ierse-golfer Rory McIlroy is tijdens de Honda Classic in het Amerikaanse Palm Beach Gardens hard op weg naar de door hem felbegeerde nummer één-positie van de wereldranglijst. Hij gaat met twee slagen verschil aan kop bij aanvang van de finaleronde.

“Ik speel tot nu toe een heel sterk toernooi en vandaag had ik ook weer constante dag”, zegt McIlroy. “Ik ben heel blij met de vorm waarin ik momenteel verkeer. Als ik dit blijf volhouden, dan kunnen er mooie dingen gebeuren.”

Maar McIlroy geeft toe dat het moeilijk zal worden om niet aan de felbegeerde koppositie te denken. “Het zal niet makkelijk zijn om me te focussen. Het zal best wel eens door me heen schieten. Maar als ik het grotendeels kan uitbannen, dan maak ik best kans.

Lees verder.

Social Media
Buienradar