Archief

Uniek in Nederland! Novita 2012: The Ultimate Golfsale

Golfplaza presenteert:  NOVITA 2012, alle noviteiten op het gebied van golf tegen de laagste prijzen! Vanaf 1 maart liggen de nieuwste producten van alle topmerken weer in de schappen. Klaar om het nieuwe golfseizoen optimaal te starten. Om dit te showen, te testen en om u te laten adviseren heeft Golfplaza NOVITA 2012 wegens succes herhaald ( van 1 maart t/m eind april ) 

Op 16-17-18 Maart (in hetzelfde weekend als Amsterdam Golf Beurs)  heeft Golfplaza in Amsterdam-noord geweldige activiteiten en fantastische aanbiedingen! ‘’ Wij hebben  als start voor het nieuwe seizoen alle noviteiten en uiteraard geweldige aanbiedingen voor onze klanten in petto en alles uit voorraad leverbaar!”  aldus General Manager Judith Wagemakers.

Lees hier verder op de website Golfplaza.

 

Social Media
Buienradar