Archief

GOLF For Fun

GOLFFF is  het enige echt onafhankelijke golfplatform voor en met activiteiten (evenementen, reizen, producten  en diensten) in de Randstad en ver daarbuiten. Hierop wordt de jarenlange passionele golfervaring gebundeld en aan u aangeboden, om die met plezier ‘samen te delen’.
 
Ze hopen dat u meer vindt dan wat u zoekt. GOLFFF is er op gericht u en uw organisatie, bedrijf, relaties, club, familie of vrienden op een vriendelijke basis en tegen een zeer concurrerende prijs een optimale dienstverlening of product aan te bieden. Prijs/kwaliteit de beste keus! Zij zullen dan ook alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen te voldoen en verwachten zelfs nog iets extra’s te leveren! Binnen het brede aanbod aan diensten en producten die zij voeren, vindt u vast en zeker wat u zoekt.
 
Kernactiviteiten van GOLFFF kun je hier lezen op hun eigen website.
Social Media
Buienradar