Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
16 bezoekers online
0 gasten, 16 bots, 0 leden

Golfers gezocht voor ’Van God Los’

Niet de roemruchte vijftien minuten, maar een paar seconden in de spotlight. Pupkin Film is voor de serie ’Van God Los’ op zoek naar figuranten. Volgende week wordt er op de golfbaan in recreatiegebied Spaarnwoude gefilmd. Er worden rechercheurs en golfers gezocht. Mannelijke types met een air van overwicht voor de rechercheurs, en chique jongens tussen de dertig en zestig jaar die weten hoe ze een golfclub vast moeten houden.

De misdaadserie Van God Los bestaat uit op zichzelf staande afleveringen met een wisselende cast en crew. Die op de golfbaan in Spaarnwoude draait bijvoorbeeld om een aantal golfers die op het slechte pad raken. De aflevering wordt geregisseerd door acteur Daan Schuurmans, die daarmee gelijk zijn regiedebuut maakt.

Lees hier verder op de website van de Nederlandse Golfkrant.

Social Media
Buienradar