Archief

Snowgolf, golfen in de winter

Nu met de lente temperaturen in Nederland toch nog iets over golfen in de winter.

Golfen in de winter,  wie had dat ooit gedacht. En dan bedoel ik niet op een regenachtige zondagmorgen in Nederland maar bijvoorbeeld in de Zwitserse sneeuw. In het mondaine Gstaad is het mogelijk! Hier ligt een 9-holes golfbaan waar je de gehele winter kunt oefenen op je swing- en put kwaliteiten.

Snowgolf bestaat al een geruime tijd (in de VS en Canada) maar is pas enkele jaren geleden populair geworden door de organisatie van diverse toernooien. Bevroren meren, besneeuwde golfbanen en speciaal aangelegde winterbanen worden gebruikt voor snowgolf. Bij snowgolf gelden precies dezelfde regels als bij de normale vorm van golf.

Lees hier verder op de website van SnowPlaza.

Social Media
Buienradar