Archief

Golfpaspoort “het vervolg”

Het Golfpaspoort brengt een verandering! De golfer heeft al diverse media berichten voorbij zien komen en reageerd geschokt. Diverse media schrijven koppen als; NGF en NVG hebben ruzie, spanning tussen NGF en NVG, NVG steelt stappenplan NGF. Maar goed, media blijft media. We hebben een mail ontvangen van de NVG met daarbij een kleine presentatie. We hebben dit doorgenomen en het doel is fantastisch maar we missen alleen nog de echte aansluiting met het stappenplan van de NGF, en dat terwijl de NVG hier wel een combi in ziet. De combi is er wel alleen pas op het laatst. Dus als de golfer alles heeft gedaan volgens het boekje ( het Golfpaspoort ) dan is er de aansluiting met de NGF. Dat de NGF zich een beetje gepasseerd voelt snappen we wel.

Lees hier verder op de website van Golfaanbieder.nl

Social Media
Buienradar