Archief

Boeljon bovenin LPGA Thailand

De gemiste cut in de eerste wedstrijd van het jaar op de LPGA werd snel verwerkt door Christel Boeljon. In Thailand opende ze sterk.

De kop van het veld in de tweede wedstrijd van de Amerikaanse damestour – het Honda LPGA Thailand 2012 – is na de eerste ronde slechts nipt van Boeljon verwijderd. Nederlands beste speelster opende op de Siam Country Club in Chonburi met een 69 (-3) en nestelde zich daarmee (voorlopig) op slechts een slag van de koploopster als vierde in het klassement.

Boeljon maakte op de par-72 baan zes birdies en drie bogeys om tot haar score te komen.

Dewi-Claire Schreefel staat na een rondje in 74 slagen (+2) midden in het veld. De Diepenveense maakte twee birdies en vier bogeys, waarvan twee op een par van de langste holes van de baan: de par-5 zevende en achttiende.

Lees verder. 

Social Media
Buienradar