Archief

Golfbaan Naarderbos bereikt overeenstemming over huur clubhuis

 

Zoals in december 2011 aangekondigd heeft Golfexploitatiemaatschappij Naarderbos, een 100% dochter van Grontmij, die tevens eigenaar is van Golfbaan Naarderbos, de exploitatie van Golfbaan Naarderbos op zich genomen. Hiermee zijn het eigendom en de exploitatie van de baan in één hand gebracht.

Golfexploitatiemaatschappij Naarderbos heeft nu ook overeenstemming bereikt over de langjarige huur van een gedeelte van de multifunctionele accommodatie op de golfbaan met de eigenaar van het gebouw, Multi Golf & Health. Hierdoor is de golfer op Golfbaan Naarderbos verzekerd van een uitstekend clubhuis met bijbehorende faciliteiten op een schitterende plek aan het Gooimeer.

 Lees verder of bekijk de website van Golfbaan Naarderbos.

Social Media
Buienradar