Archief

Clinics voor golfers

“Golf wordt gespeeld op een baan van 12,5 cm: de afstand tussen je oren.” Dat wist golflegende Bobby Jones al in de jaren ’20. Golf is een sport bij uitstek waarin het psychologische aspect goed te merken is. TipTop Sport heeft daarom in samenwerking met PGA golfprofessional Robert Schoonhoven een zeer praktijkgerichte mentale training ontworpen voor golfers van alle niveaus. De mentale training bestaat uit drie clinics waarin groepsgewijs mentale vaardigheden worden aangeleerd. Tijdens het buitengedeelte geven golfcoach Robert Schoonhoven en sportpsycholoog Mark Schuls “on-site” adviezen om de mentale vaardigheden verder op de golfbaan te oefenen. Elke clinic duurt 2,5 uur.

Hoe de opbouw van de 3 clinics is kun je hier verder lezen op de website van Tip Top Sport.

Social Media
Buienradar