Archief

European Tour start in.. Australie

Aan de andere kant van de wereld gaat donderdag het seizoen op de Ladies European Tour van start. Schreefel kan niet wachten.

De Ladies European Tour begint het jaar aan de oostkust van Australië. De lange reis naar de zomer aan de andere kant van de wereld levert vooralsnog geen mooie omstandigheden op. Er is veel regen gevallen op het RACV Royal Pines Resort en de baan is door en door nat. Zo nat dat een van de oefendagen zelfs letterlijk in het water viel. Desondanks zijn de twee Nederlandse troeven down-under klaar voor de seizoensouverture.

De voorbereiding voor Schreefel was dit jaar nadrukkelijk anders dan andere jaren. En dat was goed, meent de speelster van Golf Team Holland.

´Na Dubai ben ik een paar weken in Nederland geweest en heb ik vooral technisch geoefend, niet veel, maar wel met heel veel focus. De laatste vijf dagen voor vertrek naar Australie heb ik thuis in LA wel veel gespeeld. In de tussenliggende periode ben ik in Spanje geweest voor de Qualifying School waar ik aan het werk ben geweest als caddie (voor de Amerikaanse Lehua Wise, red). En ik moet zeggen: dat was ontzettend leerzaam´.

Lees verder. 

Social Media
Buienradar