Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
13 bezoekers online
0 gasten, 13 bots, 0 leden

PGA Tour HD: golftoernooi op iPad

Achter golf steekt ontzettend veel statistiek. Die maakt de nieuwe applicatie PGA Tour HD inzichtelijk. Van de handicap van de beste golfers op de wereld, tot hun baangemiddeldes en hun scores op de holes: PGA Tour HD heeft het. De applicatie vertaalt de informatie van de officiële website van het golftoernooi op een bijna overdonderende wijze naar de iPad.

Alle gegevens worden live bijgehouden tijdens het spelen van de PGA Tour, zodat je de applicatie als tweede scherm bij het kijken naar de wedstrijd kan gebruiken. Deftiger dan dit zijn live sport-apps op de iPad momenteel nog niet geweest.

Het mooie is; het is nog gratis ook. Hier te downloaden uit te iTunes winkel.

Lees meer. 

Social Media
Buienradar