Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
16 bezoekers online
4 gasten, 12 bots, 0 leden

Aanleg golfbaan Cromvoirt start in april

De aanleg van de golfbaan in Cromvoirt gaat in april van start. Het wachten is nu alleen nog op de water- en ontgrondingsvergunning die naar verwachting in maart komt.

Deze vergunning gooide roet in het eten, want eigenlijk zou de aanleg al begin 2011 van start hebben moeten gaan.

Cromvoirt Golf & Country Club zal bestaan uit een 18 holes Championship Golfcourse met een prestigieus clubhuis en trainingsfaciliteiten op professioneel niveau. Daarnaast zal de Golf & Country Club over tal van andere voorzieningen beschikken. Een Wellness, Business Centre en top horeca, waaronder Parfait Restaurant – Brasserie, met Maître de Cuisine Johan Busio. Alles wordt in het werk gesteld om een kwaliteitsniveau te bereiken dat in Nederland nog niet eerder is gerealiseerd.

Lees verder.

Social Media
Buienradar