Archief

Puma Golf laat zich inspireren door professionele golfers voor de collectie 2012

PUMA gelooft in: ‘When you look better, you feel better and when you feel better, you play better.’ Maar het draait niet alleen om stijl en flair. Golfers, of het nu beginners of professionals zijn, hebben een uitrusting nodig die de beste prestaties en het hoogste comfort bieden.

Belangrijkste items uit de collectie voorjaar/zomer 2012: Super Cell Fusion Ice

Bij de Super Cell Fusion Ice draait het allemaal om de technologie, tractie, comfort en stijl. De TPU- buitenzool met de nieuwe Swing Speed (S2)-technologie heeft 50 speciaal vormgegeven S2Quill-spikes op iedere schoen en 20 vervangbare S2Quill-spikes voor ultieme grip op de baan. De nieuwe vervangbare spikes zorgen voor tractie over 360 graden, gelijke drukverdeling en consistente slijtage. De schoen heeft ook een gelaagd buitenframe met extra tractie-elementen die een stabiel platform en ondersteuning bieden. De S2Quills zijn aangebracht met het Performance Insert System (PINS) van Pride om de spikes precies op de juiste plaats te houden.

Belijk hier meer producten op de officiele website van Puma.

Social Media
Buienradar