Archief

Tiger Woods niet blij met boek van ex-coach

Over een aantal weken verschijnt een boek van Hank Haney, de voormalige trainer van Tiger Woods. Hij schrijft daarin over zijn samenwerking met de Amerikaanse golflegende. Woods reageert alvast weinig enthousiast op de publicatie.

Woods en Haney vormden zes jaar een duo, tot hun wegen in 2010 scheidden. Onder Haney’s hoede won Woods 31 PGA-tornooien, waarbij zes majors. In ‘The Big Miss’ heeft Haney het onder meer over de soms moeilijke relatie die Woods had/heeft met zijn familie en vrienden, en hoe groot diens angst is voor ‘een grote misser’.

‘Ik vind het boek een grote ontgoocheling en niet professioneel. Vooral omdat het geschreven is door iemand met wie ik heb gewerkt en die ik vertrouwde als een vriend’, zegt Woods op espn.com.

Lees verder.

Social Media
Buienradar