Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
17 bezoekers online
1 gasten, 16 bots, 0 leden

London 2012 lespakket

Vanaf gisteren staat het Olympisch lespakket ‘London 2012’ online op de website van NOC*NSF. Het digitale lespakket is erop gericht basisschoolleerlingen op een educatieve en enthousiaste manier teinformeren over de Olympische Spelen in het algemeen en de Olympische Spelen 2012 in Londen in het bijzonder.

Al jaren ontwikkelen NOC*NSF en het Olympisch Stadion samen lespakketten in het kader van de Olympische Spelen. Fabienne van Leeuwen, projectleider Olympische Educatie: ‘Wij vinden het belangrijk de basisschoolleerlingen iets mee te geven over de Olympische Spelen, het grootste sportevenement ter wereld. Niet alleen door achtergrondinformatie te geven, maar vooral door de leerlingen uit te dagen iets te vinden over de Olympische Spelen én over zichzelf.’

Ga hier naar de website van Golf.nl voor meer informatie.

Social Media
Buienradar