Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
12 bezoekers online
0 gasten, 12 bots, 0 leden

Toernooikalender Nedergolf 2012

NederGolf organiseert dit jaar weer diverse golftoernooien in Nederland en België voor clubgolfers en vrije golfers. De start van het seizoen zal dit keer plaatsvinden op de Goese Golf. Daarna gaat Nedergolf in april naar België om op de golfbaan van Rinkven spelen. Het hele programma is hieronder te vinden.

Iedereen met een geldig GolfVaardigheidsBewijs (GVB) kan aan de golftoernooien deelnemen.De inschrijf- en dinerkosten en de kosten van de greenfee zijn voor banen in Nederland ongewijzigd gebleven. Die van de Belgische banen wijken af en zijn iets hoger.

Nedergolf organiseert in 2012 ook meerdaagse golfreizen naar het buitenland, onder meer Portugal, Groot‑Brittannië, Duitsland en Frankrijk.

Lees hier verder op de website van GolfWeekly.nl

Social Media
Buienradar