Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
13 bezoekers online
0 gasten, 13 bots, 0 leden

Everybody’s Golf

High Definition graphics om je vingers bij af te likken in deze PS Vita-episode van het succesvolle Everybody’s Golf. De door iedereen geliefde diepe gameplay met eenvoudige oontrols blijft behouden. Met touch controls verkrijg je een nooit geziene vorm van interactie met de spelpersonages en de omgeving. Met de dual joysticks kun je het volledige golfterrein afspeuren. Tal van nieuwe golfbanen passeren de revue en kunnen bevolkt worden met personages. Het online gedeelte met chatondersteuning zorgt voor de spreekwoordelijke extra mile en voegt nog eens een dimensie toe aan de totale spelbeleving.

Lees hier verder op de website van inthegame.nl

Social Media
Buienradar