Archief

Hello Kitty Golf

Hello Kitty Golf. Dat is zeker een nieuw spelletje voor op mijn smartphone, dacht ik. Maar nee. Juist in deze tijd van crisis en kortingen is er nu een nieuw bedrijf met als focus golfuitrusting voor vrouwen en meisje. En inderdaad ook met het Hello Kitty logo.

Hello Kitty Golf wordt geleid door Michael Lee: “Het merk is in juni 2011 ontstaan. We werden benaderd door het moederbedrijf van Hello Kitty om een lijn van uitrusting en accessoires te maken.”

“Ik heb een dochter van 11”, verteld Lee. “Ze begon een jaar eerder met golf. De pro gaf haar een ijzer 7. Toen probeerde ik een set voor haar te kopen bij de golfshop. De pro vertelde dat alle clubs unisex zijn. Ik keek mijn dochter aan en die zei: “Wat?”. Ze kon het niet geloven. Toen de Hello Kitty opdracht langskwam was  ik ineens een super  pappa.”

Lees verder. 

Social Media
Buienradar