Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
37 bezoekers online
34 gasten, 3 bots, 0 leden

Garmin Approach G6 GPS

Garmin heeft het uitkomen van de  Garmin Approach G6 GPS voor het golfen aangekondigd op de Consumer Electronic Show in Las Vegas.The Garmin Approach G6 GPS is een klein apparaat wat ongeveer  85 gram weegt en meer dan 25.000 golfbanen rond de wereld bevat. Het is voorzien van interne herlaadbare batterijen waarmee je ongeveer 15 uur kunt doen.

Daarnaast houdt de Approach G6 ook bij de statistieken van de spelers zijn ronde door de fairway hits, greens in regulation and putts per ronde bij te houden. Deze statistieken kunnen op het apparaat worden bekeken of worden gedownload op de computer.

Lees hier verder (in het Engels) op de website van Golf Monthly.

Social Media
Buienradar