Archief

Top verdieners 2011

Golf Digest heeft weer een lijst gemaakt van grootverdieners in de golfwereld. Hierbij houden ze rekening met verdiensten in alle bekende tours (PGA, LPGA, Champions, etc) en alle winsten in niet andere evenementen.

Bij andere evenementen horen ook schattingen van inkomsten voor meet and greets, bedrijfsfeestjes, congressen, licenties (computer spelen e.d.), golfbaan ontwerp, kleding lijnen. Kortom alles waar een golfer zijn status als speler mee te gelde kan maken.

Investeringen worden niet meegerekend.

Nummer een is nog steeds Tiger Woods. Dankzij blessure en schandaal verdiende hij de helft minder maar hij is nog steeds de topverdiener met $2,067,059 op de baan en een nog steeds verbijsterende  $62,000,000 aan andere inkomsten.

Nummer twee Phil Mickelson komt dichter in de buurt met een totaal van $41,991,564.

Opmerkelijke nummer drie is Arnold Palmer, 82 jaar. Geen inkomsten op de baan maar nog steeds “The King of Cash” met $36,000,000.

Lees verder voor de hele top 20.

 

Social Media
Buienradar