Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
17 bezoekers online
1 gasten, 16 bots, 0 leden

Mail&Win een set golf wenskaarten

Win een set met 12 golf wenskaarten of maak gebruik van 10% korting op originele golfgroeten.

Verras golfliefhebbers in 2012 met een sportieve groet in de vorm van een golfwenskaart. Er zijn wenskaarten voor vele gelegenheden, zoals kerst, verjaardag, geboorte van (klein)kind of beterschap. Ook zijn er speciale golfcadeaukaartjes om uw envelop of fles wijn extra cachet te geven. En het uitgebreide assortiment met golfhumor, waaronder kaarten van striptekenaar Hein de Kort, laat iedere golfer lachen.

Losse kaarten en series zijn te bestellen met een cadeauverpakking of speciale golf(post)zegels. Denkt u eens aan wenskaarten als een bijzonder en origineel item bij de damescompetitie, de nieuwjaarsborrel op de club of in de deelnamekit van uw voorjaarstoernooi.

Meer informatie via info@golfwenskaarten.nl.

Social Media
Buienradar