Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
12 bezoekers online
2 gasten, 10 bots, 0 leden

Saxton en Lafeber staan er goed voor

Drie Nederlandse golfers staan er goed voor in het laatste toernooi van dit jaar om een speelkaart voor de Europese Tour te bemachtigen. Reinier Saxton, Maarten Lafeber en Wil Besseling stonden zondag na de tweede ronde van de ‘qualifying school’ in het Spaanse Girona bij de beste 30.

Saxton en Lafeber deelden de 15e plek met 136 slagen, 6 onder par. Besseling maakte door een ronde van 63 slagen een reuzensprong in het klassement naar de 25e plaats (137 slagen). Een plek bij de eerste 30 geeft recht op een kaart voor het hoogste profniveau in 2012. Het toernooi in Girona gaat over zes ronden.

Lees hier verder op de website van het Brabants Dagblad.

Social Media
Buienradar