Archief

Luiten: Clubs raak ik een maand niet aan

Het seizoen duurde uiteindelijk één week te lang voor Joost Luiten. Een topnotering zat er in Dubai geen moment in.

‘Deze baan ligt me niet, dat wist ik van tevoren. Toch wilde ik er wat van maken, maar die eerste dag waar ik een rondje van 76 (+4, red) maak, is killing. Je loopt dan meteen achter de feiten aan. Heb je een goede start, dan is er wellicht nog wat van te maken. Maar nu ben ik de rest van de week alleen maar mijn fouten van de eerste dag aan het herstellen. Dat is helaas niet gelukt, omdat de vorm er ook niet was’, zei Luiten. had zich wel wat meer voorgesteld van het lucratieve slottoernooi van de Europese Tour. Een plek bij de eerste vijftien van de Race to Dubai bijvoorbeeld, maar het hoofd en het lichaam werkten niet mee in de week, die er één teveel was.

Lees hier verder op de website van Golf.nl

Social Media
Buienradar