Archief

85-jarige golfer haalt GVB

Eind november heeft Willem Tkatchew zijn golfvaardigheidsbewijs gehaald. Een bijzondere prestatie want Tkatchew is 85 jaar oud en pas in augustus begonnen met golf.

Willem Tkatchew is een unieke man volgens de redactie van clubblad De Marker van Golfvereniging Reymerswael in Rilland-Bath, die de opmerkelijke prestatie meldde aan GOLF Weekly en een artikel over hem stuurde.

Bij golfvereniging Reymerswael werd Thatchew deze zomer snel een gewone verschijning toen hij in augustus begon met het nemen van lessen. Elke dag oefende de inwoner uit Rilland op de driving range, putting green of oefenholes.

De kleinkinderen van Willem golfen in de buurt van Den Haag en via hen kwam hij dit voorjaar in aanraking met de golfsport. Vroeger heeft de voormalige ambtenaar (stedenbouwkundige) van de gemeente Rotterdam gevoetbald, aan tafeltennis en klaverjassen gedaan. Voorts heeft hij ruim twintig jaar paard gereden.

Lees verder.

Social Media
Buienradar