Archief

Win een officieel sponsorcontract bij GolfSox

GolfSox geeft via hun Facebook-pagina een heus sponsorcontract weg! Met dit sponsorcontract ben jij hét uithangbord van de organisatie. Je ontvangt een GolfSox pet, kleurrijke GolfSox headcovers, een GolfSox spencer en natuurlijk komen er officiële persberichten na tekenen van het contract! Welke golfer wilt dit nou niet? Al je golfvrienden zullen razend jaloers op je zijn!

Je kunt je heel eenvoudig aanmelden via de Facebook-pagina van GolfSox. Er worden uit alle aanmeldingen 10 personen gekozen. Waarvan er één gelukkig iemand er met de hoofdprijs vandoor gaat. De 9 overige personen winnen een kleurrijke headcover van GolfSox in hun favoriete kleuren-combinatie.

Meld je dus snel aan voor deze bijzondere actie op www.facebook.com/headcovers.golfsox

Social Media
Buienradar