Archief

Garmin Nederland B.V. kondigt de Approach S1W aan

Garmin Nederland B.V. kondigt de Approach S1W aan, een witte versie van het GPS polshorloge dat speciaal ontwikkeld is voor golf. In een oogopslag toont  Approach S1W de precieze afstand van het begin, tot het einde en het midden van de baan en wordt geleverd met ruim 7.000 voorgeprogrammeerde golfbanen in Europa.

Garmin® introduceert Approach S1 Wit en vergroot de voorgeladen banen database tot ruim 7.000 banen in Europa.

Garmin Nederland B.V. kondigt de Approach S1W aan, een witte versie van het GPS polshorloge dat speciaal ontwikkeld is voor golf. In een oogopslag toont Approach S1W de precieze afstand van het begin, tot het einde en het midden van de baan en wordt geleverd met ruim 7.000 voorgeprogrammeerde golfbanen in Europa.

“Als opvolging op het succes van de Approach S1 en uit de feedback die we hebben ontvangen van golfers bleek dat het fantastisch zou zijn om meer kleuren
te hebben in de Approach range.

Lees hier verder op de website van Garmin.

Social Media
Buienradar