Archief

Daan Huizing: ‘Nooit gedacht ze alledrie te winnen’

De tour door Zuid-Amerika had voor Daan Huizing niet succesvoller kunnen verlopen. Drie weken op rij stapte hij als winnaar van de baan

‘Nog even een paar weken knallen’, was het motto waarmee de 21-jarige amateur drie weken geleden in het vliegtuig naar Zuid-Amerika stapte. Maar zelfs in het meest optimistische schema zal hij geen rekening hebben gehouden met de succesreeks die hij in Venezuela en Argentinië op de mat legde.

Nadat hij twee weken geleden de Copa Simon Bolivar won in Venezuela, was er vorige week winst in de Tailhade Cup. Leunde hij in de eerste wedstrijd nog op Kind, in de tweede wedstrijd was het voor de geblesseerde Kind andersom en pakte Nederland de titel door ijzersterk spel van Huizing die dat ook nog een beloond zag met de individuele titel.

Lees verder.

Social Media
Buienradar