Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
20 bezoekers online
3 gasten, 17 bots, 0 leden

Wedden op Golf

Wedden op golf maakt het bekijken of bezoeken van een golfwedstrijd vele malen spannender en aantrekkelijker dan wanneer men geen geld inzet op een favoriete golfspeler. Met wedden op golf is -wanneer men beschikt over de juiste kennis- veel geld te verdienen.
Via het internet kan men wedden op een specifieke speler, de uitslag van een toernooi of de combinatie hiervan. Inzetten kunnen al geplaatst worden vanaf 1 enkele euro en voor de grove gokkers kan dit oplopen tot enkele duizenden euro’s.

Wedden op golf is een vorm van entertainment en maakt de wedstrijd of het toernooi waar je naar kijkt stukken spannender dan wanneer je geen inzet geplaatst hebt op deze wedstrijd. Wedden op golf kun je alleen doen en direct tot enkele seconden voor wedstrijden sluiten via het internet. Natuurlijk is het ook mogelijk om met vrienden, golf partners of familie een grotere pot te maken en samen deze weddenschap af te sluiten.

Lees verder.

Social Media
Buienradar