Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
14 bezoekers online
2 gasten, 12 bots, 0 leden

Golf-veteranen te fit om te niksen

Dat is geluk. Schitterend herfstweer. En dan stuur je onwillekeurig naar Hoog Soeren. De bladeren kleuren daar op hun mooist. In de zon op het terras bij de Veluwse Golf Club zitten Herman van den Bosch en Ab Leeflang. Twee vrienden, beiden 91, vitaal en volop genietend van hun pensioen. Ze kennen elkaar uit Indië (1948/1949) en belandden door een speling van het lot in Apeldoorn.

Van den Bosch moppert een beetje. De dag ervoor heeft hij teveel gelopen en moet het nu ‘bezuren’. “Ik heb gegolfd tot mijn heupoperatie in mei dit jaar. Als ik weer gerevalideerd ben, ga ik de baan weer op.

Lees hier verder op de website van de Stentor.

Social Media
Buienradar