Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
15 bezoekers online
3 gasten, 12 bots, 0 leden

Golfspel voor de iPhone met augmented reality

Het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen heeft een iPhone-spel uitgebracht waarmee je naar buiten moet om een balletje te slaan. NISB Straatgolf ziet waar je bent, waarna hij om je heen een virtuele golfbaan creëert. Je moet vervolgens met je iPhone doen alsof je een golfbal wegslaat om je slag te maken. Hoe harder je een zwiep aan je iPhone geeft, hoe verder de bal richting je hole toevliegt. Op de baan kom je de nodige obstakels en beloningen tegen.

Hoewel het spelconcept van NISB Straatgolf leuk in elkaar steekt, oogt de app erg druk en rommelig. De kaart waar je op speelt is gevuld met gigantische symbolen, waarbij het niet altijd duidelijk is wat ze precies betekenen. Je zult een paar spelletjes moeten spelen voordat je precies snapt wat er van je gevraagd wordt. Daar staat tegenover dat je weinig riskeert door de app te downloaden: hij staat namelijk gratis in de App Store.

Lees meer.

Social Media
Buienradar