Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
14 bezoekers online
3 gasten, 11 bots, 0 leden

Let’s Golf! 3 HD gratis in Android Market

Gameloft heeft het nieuwe deel van de Let’s Golf! serie gratis in de Android Market gezet. Voor wie het golfspel niet kent, je kunt met verschillende karakters op de meest gekke plaatsen golfen zoals in de ruimte op de Chinese Muur. Het geheel ziet er nogal cartoonachtig uit maar komt met zeer goede graphics. Alles ziet er gedetailleerd en levendig uit.

Naast het golven in je eentje heeft Let’s Golf! 3 HD ook een multiplayer modus waar je met tegen je vrienden kunt spelen. Dit kan via Bluetooth of Wi-Fi. Een leuke extra is dat je ook op hetzelfde apparaat tegen je vrienden (maximaal vier) kan spelen. Je kunt ook live chatten tijdens het online gamen met andere spelers. De integratie van Facebook en Twitter ontbreekt natuurlijk ook niet. Zo kun je je achievements gemakkelijk delen.

Het golfspel biedt ook de mogelijkheid om je eigen karakter aan te passen. Zo kun je onder meer van kleding, haar en golfuitrusting wisselen.

Lees verder

Social Media
Buienradar