Archief

Golftoernooi voor Villa Pardoes een groot succes

Een recordbedrag van 53.500 euro was het fantastisch eindresultaat van het 9e Villa Pardoes Golftoernooi op Best Golf. De totale opbrengsten van het golftoernooi op Best Golf dat op 8 oktober jl. plaatsvond komen al negen jaar op rij geheel ten goede aan Villa Pardoes, een bijzonder vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor jonge kinderen met een levensbedreigende ziekte.

Het Villa Pardoes Golftoernooi wordt mogelijk gemaakt door Best Golf, hoofdsponsor Centraal Beheer Achmea, onderdeel van Achmea Pensioenverzekeren, en een twintigtal bedrijven uit het hele land die een forse duit in het zakje doen door deel te nemen aan dit feestelijk verzorgde golftoernooi. De deelnamekosten en de opbrengsten van de veiling en loterij leveren jaarlijks een fors bedrag met drie nullen op. Hiermee is initiatiefnemer Best Golf Charity een van de grotere structurele sponsors van Villa Pardoes. Lees meer over Best Golf of Villa Pardoes.

Social Media
Buienradar