Archief

Besseling en Kind door in Qualifying School

Wil Besseling en Richard Kind hebben zich vrijdag geplaatst voor de tweede fase van de Qualifying School van de European Tour voor 2012. Eerder wist Taco Remkes zich in Duitsland al te plaatsen voor de tweede fase.

Richard Kind speelde op de Hardelot Golf Club in het Franse Hardelot en haalde Stage 2 ‘on the number’. In een veld waarin de beste 21 spelers zich voor de tweede fase kwalificeerden werd Kind gedeeld 17de, precies genoeg voor plaatsing. In hetzelfde toernooi viel het doek voor Tristan Bierenbroodspoot, Nicolas Nube en Ramon Schilperoord.

Wil Besseling had iets meer speling, hij werd in Italië op de Circolo Golf Bogogno 19de waar de beste 26 door mochten. Wouter de Vries, de tweede Nederlander in het veld redde het niet.

Vorige week al heeft Taco Remkes de eerste ronde van de Qualifing School overleefd. Sven Maurits redde het niet.

Lees verder.

Social Media
Buienradar