Archief

Elmer van Dalen is de nieuwe Nederlands Kampioen GVB

Op Burggolf Purmerend werd de 3de editie van het NK voor GVB’ers gespeeld. ‘Het hoogtepunt van de dag was mijn bogey op hole 11’.

Elmer van Dalen (35) is Nederlands Kampioen gvb 2011. Hij is al een tijdje in het bezit van het gvb, maar door tijdgebrek kon hij niet vaak golfen. Vrijdag had hij gelukkig wel de tijd: ‘Ik heb mee gedaan, omdat ik wist dat ik een grote kans had om te winnen. Ik golf slechts twee weken per jaar, maar ik wil het golfen graag weer oppakken.’ Zo gezegd, zo gedaan en werd hij met slechts 93 slagen, niet alleen de derde Nederlands Kampioen GVB, maar ook de trotse bezitter van een Jura koffiemachine.

Hoewel er dit jaar wat minder aanmeldingen waren voor het NK gvb dan vorig jaar, combineerde Golfers Magazine deze wedstrijd samen met de Herfstbokaal, welke open staat voor handicappers. Elke deelnemer genoot van de zonovergoten dag, het spel (in meer en mindere maten), de flightgenoten (in meer en mindere maten) en de wedstrijdervaring.

Lees verder

Social Media
Buienradar