Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
15 bezoekers online
2 gasten, 13 bots, 0 leden

Golfspel Super Stickman Golf nu ook voor Android beschikbaar

Super Stickman Golf is een golfspel dat al geruime tijd voor de iPhone beschibaar is, en waar de game al meer dan een miljard golfslagen heeft verwerkt. Nu is de Super Stickman Gold dan eindelijk uitgebracht voor Android. Je golft met een klein mannetje dat gemaakt lijkt van sticks en de bedoeling is om in zo weinig mogelijk slagen de golfbaan af te lopen. De eenvoudige gameplay, HD graphics en de te verdienen power-ups maken het golfspel een welkome aanwinst voor het Android-platform.

Er zijn meer dan 280 unieke holes in het spel, dus je bent wel even bezig om deze zo uit te spelen. Tijdens het spel kun je ook diverse power-ups verdienen. In het spel speel je ‘golfbucks’ vrij waar je deze upgrades kunt betalen.

Lees verder

Social Media
Buienradar