Archief

Miny Lammers NGF vrijwilliger van het jaar

De NGF heeft op zondag na het KLM Open Miny Lammers onderscheiden als ‘Vrijwilliger van het jaar’. Miny is een van de duizenden vrijwilligers die zich inzetten voor de golfsport tijdens het KLM Open en andere nationale kampioenschappen. De prijs – een minireplica van de KLM Open-beker – is aan het einde van het vierdaagse toernooi uitgereikt door NGF-president Ronald Pfeiffer. Dat gebeurde in het Crew Café op de Hilversumsche, het onderkomen voor alle vrijwilligers. ‘Jullie hebben veel lange diensten gedraaid dit jaar, heel hard gewerkt’, zei Pfeiffer tegen de bverzamelde vrijwilligers. ‘Ik wil iedereen daarvoor bedanken en in het bijzonder de Vrijwilliger van het jaar Miny.’

Miny Lammers is lid van de Hilversumsche Golf Club en al jaren actief als vrijwilligster tijdens de KLM Opens op de baan in Hilversum. Dit jaar was ze verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in het Crew Café.  Tijdens het KLM Open zijn elke dag zo’n 600 vrijwilligers actief, die afkomstig zijn van verschillende golfclubs in Nederland.

De Nederlandse Golf Federatie is tijdens de drie grote Nederlandse toernooien – het KLM Open, het Deloitte Ladies Open en het Van Lanschot Senior Open – ‘sponsor’ van de vrijwilligers. De NGF adopteert het Crew Café tijdens deze evenementen. In het NGF Crew Café kunnen vrijwilligers terecht voor ontbijt, lunch en drankjes gedurende de toernooien.

Lees hier verder op de website van de NGF.

Social Media
Buienradar