Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
13 bezoekers online
0 gasten, 13 bots, 0 leden

Golf Putt functie op de Digital Golf Coach

Na de succesvolle introductie van de Digital Golf Coach – DGC Pro – is de vraag ontstaan om naast de directe swing feedback in combinatie met de “self learning” functionaliteit, tevens een Putt training functie op de DGC Pro te implementeren.

De Digital Golf Coach is een golf training hulpmiddel waarmee je niet alleen op de baan, maar ook thuis of in je eigen tuin kunt oefenen. Het apparaatje van slechts 80 gram bevestig je aan je club, net onder de greep. De DGC Pro fungeert als een oefenmeester die je helpt bij het zo consistent mogelijk uitvoeren van je beweging. Via sensor technologie krijg je directe feedback op snelheid, bladstand en smoothness, in vergelijking tot je gewenste prestatie. Daarnaast leert de DGC Pro nu ook jouw ideale Putt beweging.

“Nadat de golfers de DGC Pro intensief begonnen te gebruiken, bereikte ons de vraag of het ook mogelijk was de putt beweging als een training functie te implementeren. Gebaseerd op het principe dat de perfecte swing niet bestaat en dat deze personal is, is nu ook de gewenste personal putt beweging geimplementeerd. En omdat de software van de DGC Pro via het web is te upgraden, kunnen de de huidige bezitters van een DGC Pro ook profiteren van deze unieke functie”. Aldus Henk Prenger, directeur van Technologies88.

Ga hier naar de website van Digtal Golf Coach voor meer informatie.

Social Media
Buienradar