Archief

Nederlandse golfportal Leadingcourses.com breidt verder uit in Europa

De van oorsprong Nederlandse golfportal Leadingcourses.com breidt uit naar Frankrijk en Duitsland. Met de Franse (Leadingcourses.fr) en Duitse (Leadingcourses.de) versie van haar website denkt Leadingcourses.com wederom een belangrijke stap te hebben genomen om haar leidende positie in Europa verder te verstevigen en uit te bouwen.

Inmiddels telt de site meer dan 68.000 beoordelingen en meer dan 6.000 golfbanen. De meeste beoordelingen zijn op dit moment nog in het Nederlands, maar het doel is om dit zo snel mogelijk te veranderen.

Jeroen Korving van Leadingcourses.com hierover: “In Nederland is het heel normaal dat je Engels kunt lezen, maar zelfs hier prefereren wij teksten die in het Nederlands zijn geschreven. Dat is in Frankrijk en Duitsland niet anders. Sterker nog, vooral in Frankrijk spreken mensen gewoonweg geen Engels. Vandaar dat wij elke golfer in zijn of haar eigen taal willen aanspreken. En dat betekent ook dat we beoordelingen van golfbanen in het Frans en Duits moeten verzamelen. Dat is niet eenvoudig, maar we zijn goed op weg!”

Lees hier verder op de website van Emerce en ga hier naar de website van Leadingcourses.com voor meer informatie over de golfbanen.

 

Social Media
Buienradar