Archief

Benelux Golf Fair 2011

4 en 5 september vindt voor de 20ste keer de inkoopbeurs voor de golfbranche in de Benelux plaats, dit keer in Utrecht in plaats van Amsterdam. De BENELUX GOLF FAIR heeft tot doel de leveranciers, importeurs, distributeurs en agenten die in België, Nederland en Luxemburg hun afnemers/ klanten hebben, een platform te bieden voor contacten en orders. Het is een inkoopbeurs, dus business-to-business, die niet toegankelijk is voor consumenten. Wel staat zij open voor bedrijven met een zakelijk belang in de golfbranche.

De BENELUX GOLF FAIR is geen megabeurs met overdreven luxe en spectaculaire presentatiestunts, zoals in München en Orlando, maar een werkbeurs met een lage kostenstructuur. Hier kan men rustig en efficiënt werken met die personen en firma’s waar uiteindelijk toch de zaken mee gedaan worden, want het merkenaanbod is nagenoeg volledig. Meer info vind je hier.

Social Media
Buienradar