Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
34 bezoekers online
28 gasten, 6 bots, 0 leden

Golftic

Golftic is online. De website voor golfers met een tic. Je vindt hier wat andere golfsites niet bieden. Onafhankelijk, eigenzinnig, laagdrempelig maar soms ook erg hoogdrempelig, soms plat en banaal maar altijd met respect en humor.

Deze website is door en voor golfliefhebbers. Zij vragen dan ook aan jullie om je leukste golfmomenten te delen. Ben je ergens bv. onder de Eifeltoren, boven op de toren van Pisa, bij een autosloperij, de tandarts of sta je op het hoogste punt van Nederland? Maak je Golfmove, film het of maak een foto en deel het. Niets is te gek! Een leuke move op je homecourse is natuurlijk ook mogelijk.

Ga hier naar de website van Golftic voor meer informatie.

Social Media
Buienradar