Archief

BMW 6 Serie Coupé op hole 15 KLM Open

BMW biedt een 650i Coupé ter waarde van 117.250 aan de eerste professional die een hole-in-one slaat op hole 15 van de Hilversumsche Golf Club tijdens het KLM Open 2011. Het KLM Open wordt gespeeld van 8 tot en met 11 september op de Hilversumsche Golf Club.

De BMW 650i Coupé is een gloednieuw model dat pas in oktober in de showroom staat. Naast de hole-in-one prijs stelt BMW tweeëntwintig  auto’s beschikbaar voor spelers en officials in de week van het toernooi. In het promodorp staan vijf showauto’s voor het publiek om te bewonderen.

BMW is een trouwe partner van het KLM Open. Na hole-in-one sponsor te zijn geweest in de jaren 80, is het Duitse automerk sinds 2004 onafgebroken sponsor van het Nederlandse toernooi op de European Tour. Tijdens de laatste zeven edities wist geen enkele professional een hole-in-one te slaan op de hole waar de BMW te winnen viel.

Naast het KLM Open is BMW tevens sponsor van het Deloitte Ladies Open. Voor het eerst viel op dit toernooi in juni een hole-in-one waarbij de Australische Franses Bondad een BMW 640i Cabrio ter waarde van 102.500 euro won.

Lees hier verder op de website van de KLM Open.

Social Media
Buienradar