Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
15 bezoekers online
1 gasten, 14 bots, 0 leden

Maak kans op een paar MyJoys

Footjoy en Golf.nl delen uit: maak kans op 1 van de 3 paar MyJoys schoenen.

Met het MyJoys programma kunt u eenvoudig uw eigen schoenen ontwerpen. U kunt kiezen uit 5 verschillende modellen en een zeer groot kleurenaanbod, verschillende kalfsleren prints en borduurwerk. U kunt zelfs per schoen een maat opgeven, handig voor wie ongelijke voeten heeft.

In totaal kunt u kiezen uit 1,2 miljoen verschillende opties. Zo wordt het nog een hele klus om het juiste paar te kiezen! Vraag maar aan Hunter Mahan. Of Luke Donald. Of Ian Poulter. Deze professionals zijn zeer enthousiast over de uitstraling, het comfort en de algemene prestatie van hun gepersonaliseerde schoenen.

Lees hier verder op de website van Golf.nl

Social Media
Buienradar