Archief

PGA Holland introduceert kwaliteitskeurmerk ‘PGA Holland Erkende Golfscholen’

PGA Holland heeft gisteren, maandag 22 augustus, het kwaliteitskeurmerk ‘PGA Holland Erkende Golfscholen’ gelanceerd. Op golfbaan Het Rijk van Nijmegen ontving Hans Blaauw, algemeen directeur van Het Rijk Golfbanen, het allereerste keurmerk uit handen van PGA Holland directeur Frank Kirsten.

Het kwaliteitskeurmerk is een initiatief van de Professional Golfers Associatie Holland om de golfsport in Nederland naar een hoger niveau te tillen en kwalitatief hoogwaardige golflessen nog beter op de kaart te zetten. Door goede golfscholen te erkennen met een keurmerk van PGA Holland, wordt bij een breed publiek bekend dat zij hier terecht kunnen voor goede golflessen.

Ga hier naar de website van PGA Holland voor meer informatie.

Social Media
Buienradar