Archief

Golf Fee Card Nederland

image001Golf Fee Card Nederland vertegenwoordigt Golf Fee Card International, als het gaat om de verkoop van een kortingskaart waarmee, wereldwijd, een flinke korting kan worden bedongen op de aankoop van een greenfee op een golfbaan naar keuze. Daarnaast biedt de internationale kaart extra voordeel op overnachtingen en diners, bij aangesloten hotels en restaurants. Tevens kan er korting worden bedongen op het huren van huurauto’s.

De terugverdientijd van de kaart is aanzienlijk kort. Gebruikt u de kaart circa 2-3 maal per jaar dan heeft u het abonnement er al uit. Vervolgens geniet u van veel extra voordeel op de greefeetarieven bij golfbanen, voordeel op hotelovernachtingen en lagere prijzen van etentjes, oplopend tot 50%.

Ga hier naar de website voor meer informatie.

Social Media
Buienradar