Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
13 bezoekers online
2 gasten, 11 bots, 0 leden

Hole-in-one afgenomen door strafslag

Tijdens de kwalificatiewedstrijd voor het US Junior Amateur werd de 17-jarige Connor Klein bestraft voor te langzaam spelen en werd zijn hole in one omgezet in een birdie. Klein en zijn twee medespelers waren bij de turn al door de referee gewaarschuwd omdat ze te langzaam speelden. De groep had een achterstand van 20 minuten op de voorliggende flight.

Toen Klein op hole 11  zijn bal in de bossen sloeg gebruikte hij de volledige vijf minuten om zijn bal te zoeken terwijl de andere twee spelers de hole afmaakten. Op hole veertien liep Klein zijn verloren tijd in door op de par-3 een hole in one te slaan maar het noodlot sloeg toe omdat de officials die hole als één van de vier checkpoints hadden gemaakt om de snelheid van spelen te controleren.

Lees hier verder op de website van ForeMagazine.

Social Media
Buienradar