Archief

Loyaliteit jegens Tiger Woods kostte me twee jaar van mijn leven

Na het ontslag van Steve Williams door Tiger Woods neemt de Nieuw Zeelandse caddie geen blad voor de mond. “Ik heb de laatste twee jaar van mijn leven vergooid door mijn loyaliteit jegens Tiger Woods”, zei Williams in een interview met de New Zealand Herald. De 47-jarige miljonair caddie zei onder meer dat hij totaal geen respect meer heeft voor zijn voormalige vriend en werkgever. Samen met Williams won Woods 13 Majors en 72 toernooien wat Steve Williams ongeveer 9 miljoen dollar opleverde.

De caddie stond, in tegenstelling tot de gebruikelijke regel niet op een salaris met bonus maar was afhankelijk van een percentage van het prijzengeld dat door Tiger werd gewonnen. “Ik heb twee jaar vergeefs gewacht op Tiger.

Lees hier verder op de website van ForeMagazine.

Social Media
Buienradar